Електронне урядування
Форма входу
Категорії розділу
Україна [42]
Наукові досягнення [3]
Інформаційне суспільство [19]
Електронне урядування [28]
Зарубіжні новини [11]
Новини та проблеми комп'ютингу [8]
Здоров'я та комп'ютер [2]
Інтернет [4]
Різне [19]
Пошук
Календар
«  Листопад 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Архів записів
Наше опитування
Оцініть важливість е-урядування для України
Всього відповідей: 144
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
П`ятниця, 29.03.2024, 09:16
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | Реєстрація | Вхід
Головна » 2014 » Листопад » 24 » Відкрита онлайн-лекція Кріса Скіннера в Україні!
10:06
Відкрита онлайн-лекція Кріса Скіннера в Україні!

Майбутнє цифрового суспільства - онлайн-лекція Кріса Скіннера в Україні! 

   ПриватБанк запрошує на пряму трансляцію лекції автора книги "Цифровий банк". Коли: 2 грудня 2014, 9:00 - 12:30 Мова: англійська, російська.
   ПриватБанк запросив Кріса для виступу перед командою своїх менеджерів. Вони вважають, що його досвід допоможе не зупинятися на досягнутому і не відставати від технологічних трендів. Останнім часом даний банк активізував діяльність у соціальній сфері. Тому вони вирішили не робити з цієї зустрічі виключно внутрішню подію, приховуючи тим самим від громадськості корисних знань. Онлайн-трансляція буде доступна для всіх бажаючих. 
   Якщо вас цікавить, що спільного між банком і Google, як зміниться банкінг під впливом інтернету, і що чекає світову економіку в цілому, то у вас є можливість почути думку Кріса Скіннера. Чи багато з вас цікавляться інноваціями в банках? Іноді тут зустрічаються дуже цікаві речі. Наприклад, ви знали, що ПриватБанк розробив перший Android-банкомат без екрану і кнопок під назвою Topless?
   Кріс Скіннер відомий як засновник європейського мережевого форуму Financial Services Club, який щороку збирає фінансистів, охочих обговорити тему «обслуговування майбутнього» в банківській сфері. Перший форум відбувся в 2004 році. З того часу такі зустрічі проводяться на постійній основі в Австрії, Англії, Ірландії, Норвегії, Польщі, Шотландії, Швеції та інших країнах. Всі зустрічі присвячені зростанню ринку фінансових послуг і технологій у банківській сфері.
   Кріс є виконавчим директором дослідницької компанії Balatro і співзасновником аналітичного агенства Shaping Tomorrow, він постійно з'являється на BBC News і Bloomberg як експерт по банках. Крім цього, Скіннер веде блог thefinancer.com, де виступає в ролі незалежного оглядача фінансових ринків.
   Скіннер - автор десяти книг, деякі з яких можуть стати настільними для більшості працівників банківської сфери. Одна з таких «Цифровий банк», книга про еволюції і трендах в банкінгу, про те, як буде влаштований ринок, коли всі банки перейдуть у режим 2.0 і будуть доступні своїм клієнтам 24 \ 7.
   Безкоштовна онлайн-лекція Кріса Скіннера пройде 2 грудня з 9:00 до 12:30.  Все, що потрібно зробити для участі - заповнити реєстраційну форму тут, а в день заходу вам на пошту прийде посилання для доступу до онлайн-заходу.

 

Категорія: Інформаційне суспільство | Переглядів: 847 | Додав: Petrosem | Теги: Кріс Скіннер, приватбанк, цікаво, інновація, банк, онлайн-лекція, майбутнє | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Усі права захищені. Copyright Шпига П.С. © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz