Електронне урядування
Форма входу
Категорії розділу
Україна [42]
Наукові досягнення [3]
Інформаційне суспільство [19]
Електронне урядування [28]
Зарубіжні новини [11]
Новини та проблеми комп'ютингу [8]
Здоров'я та комп'ютер [2]
Інтернет [4]
Різне [19]
Пошук
Календар
«  Липень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архів записів
Наше опитування
Оцініть важливість е-урядування для України
Всього відповідей: 144
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Четвер, 28.03.2024, 09:42
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | Реєстрація | Вхід
Головна » 2012 » Липень » 27 » Цікаві новини (липень-серпень 2012)
13:42
Цікаві новини (липень-серпень 2012)

Хто буде контролювати Інтернет: США чи ООН?
В середині серпня Міжнародний Союз Електрозв'язку (МСЕ) оголосив про початок обговорення проектів майбутнього глобальної мережі Інтернет. І майже відразу ж, як повідомляв IT Expert, протягом декількох днів, на цю заяву послідувала різка критика з боку Сполучених Штатів Америки. Детальніше IT Expert.

Наймолодший в історії корпорації Microsoft сертифікований фахівець

Восьмірічній Шофан Тхобані з Пакистану став наймолодшим в історії корпорації Microsoft сертифікованим фахівцем: він успішно проqшов фінальні іспити софтверного гіганта, набравши 91 бал із ста можливих (U-News).
 
Одніією з причин феноменального успіху iphone, а потім і ipad, стала величезна кількість програм на всі випадки життя. Багато з них настільки корисні, що роблять гаджети Apple просто невід'ємною частиною побуту сучасної людини. Наприклад, молодих батьків. Фокус.ua вибрав десяток додатків для iphone і ipad, які полегшать догляд за дитям, а також виховання, вчення і дозвілля улюбленого чада.

Податковий закон, підписаний президентом, в поточному вигляді IТ-галузі нічого не дає. Висновки і прогнози - в колонці Олександра Кардакова.

 Києві в Міжрегіональному вищому професійному училищі зв’язку м. Києва відкрито зразкову лабораторію інформаційно-комунікаційних технологій.

Нова лабораторія призначена для формування інформаційно-освітнього та культурного середовища, що створюється з використанням апаратно-програмних засобів навчання. Основною метою створення лабораторії інформаційно-комунікаційних технологій МВПУЗ є забезпечення належних умов для проведення навчально-виховного процесу та вирішення завдань визначених цілями і змістом освіти у відповідності до Державного стандарту професійно-технічної освіти.
Зразкову лабораторію оснащено 16 учнівськими комп'ютерами, за допомогою яких учні училища зможуть здобувати нові знання, швидко розшукувати необхідну інформацію в мережі Інтернет та обробляти її, використовуючи відповідні комп'ютерні програми. Урядовий портал.
 
Категорія: Різне | Переглядів: 888 | Додав: Petrosem | Теги: корисні знання, Цікаві новини, цікаво, Досягнення, Україна, різне | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Усі права захищені. Copyright Шпига П.С. © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz