Електронне урядування
Форма входу
Категорії розділу
Україна [42]
Наукові досягнення [3]
Інформаційне суспільство [19]
Електронне урядування [28]
Зарубіжні новини [11]
Новини та проблеми комп'ютингу [8]
Здоров'я та комп'ютер [2]
Інтернет [4]
Різне [19]
Пошук
Календар
«  Жовтень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Наше опитування
Оцініть важливість е-урядування для України
Всього відповідей: 144
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Четвер, 25.04.2024, 14:42
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | Реєстрація | Вхід
Головна » 2013 » Жовтень » 27 » Цікаві новини (жовтень - грудень 2013)
10:29
Цікаві новини (жовтень - грудень 2013)
Международный конкурс дипломных проектов «Лучший Свободный Диплом»
Участие в конкурсе могут принять студенты и аспиранты любой формы обучения учреждений высшего и среднего профессионального образования любой страны мира, в возрасте не старше 25 лет, прошедшие регистрацию и модерацию на официальном сайте ИТ-олимпиады в период с 1 декабря  2013 года по 20 марта 2014 года.
Участие в конкурсе индивидуальное, бесплатное.
Официальный язык конкурса - русский.
Основные темы работ: 
1. Системное СПО; 
2. СПО для научной деятельности и инженерных расчетов; 
3. СПО для образовательной сферы; 
4. Деловое СПО; 
5. СПО для домашнего пользователя. 
Подробности на ІТПЛАНЕТА.

В Бельгии платежные сети испытывают проблемы из-за множества покупок ЕС-плюс.

Агентство національної безпеки США (АНБ) і Британський центр урядового зв'язку (GCHQ) відстежували інтернет-активність гравців онлайн-гри World of Warcraft і власників приставки Xbox. 
Спецслужби збирали і аналізували листування гравців в чатах World of Warcraft і Second Life, а також займалися створенням бази даних на 48 мільйонів користувачів ігрової мережі Xbox Live. Крім того, як випливає з опублікованої інформації, агенти АНБ самі брали активну участь в грі World of Warcraft, створюючи персонажів і навіть вербуючи серед геймеров потенційних інформаторів. Про це 9 грудня повідомила internetua з посиланням на газету The Guardian.

П'ять трендів веб-дизайну 2014
Кофаундер проекту Hitched Стів Купер в посту на Forbes поміркував про те, чого нам всім в найближчому майбутньому чекати від творців сайтів, і виділив 5 очевидних трендів. Інтернет-уа


Кібервійна та Євромайдан: репетиція 2015. Павло Булгак, для УП. Середа, 27 листопада 2013.
"Нинішній Євромайдан це надзвичайно потужний приклад використання нових інформаційних технологій в політичному і громадському житті країни".

Міжнародна тренінгова програма для викладачів ВНЗ Teacher Education Initiative
   7-8 жовтня у Києві Microsoft проведе тренінгову програму, що створена для викладачів вищих навчальних закладів з метою формування практичних навичок використання ІТ у викладацькій та дослідницькій діяльності. Після події учасники повернуться у свої навчальні заклади з готовими педагогічними підходами та набором ресурсів для впровадження нових ідей. програма проходить у цікавому форматі, і суттєво відрізняється від стандартних подій для викладачів, що проходять в Україні
Зміст програми ґрунтується на TPACK - http://www.tpack.org/ - що забезпечує інтегрований підхід до використання технологій, педагогіки та контенту.
   На програмі познайомлять із Yammer – приватною соціальною мережею, яка допомагає залишатися на зв'язку з необхідними людьми, ділитися інформацією з робочими групами, організовувати виконання проектів та SkyDrive – безкоштовним сховищем для файлів в Інтернеті, до яких можна отримувати доступ із будь-якого пристрою. 

Міжнародний науковий конгрес «Інформаційне суспільство в Україні»

29 жовтня 2013 року проведено Міжнародний науковий конгрес з тематики розвитку інформаційно-комунікаційних технологій та розбудови інформаційного суспільства в Україні. Мета Конгресу – організація діалогу представників органів державної влади, науки та бізнесу щодо побудови в Україні високодинамічної інформаційної економіки і суспільства вільного доступу до інформації та знань. 

Рукописне введення тексту українською тепер доступне в Gmail та Google Docs. 

Google захищатиме правозахисні веб-сайти

   Корпорація Google анонсувала сервіс, який захищатиме веб-сайти правозахисних організацій від кібернетичних атак. Укрінформ.

Електронні замки для транзитних вантажів

   Міндоходів планує використовувати електронні замки для транзитних вантажів на всіх митницях. Електронні замки призначені для забезпечення контролю в режимі реального часу за переміщенням транзитних транспортних засобів з товарами, які перебувають під митним контролем. Інформація з електронних замків передається до моніторингового центру Міндоходів, де опрацьовується Єдиною автоматизованою інформаційною системою. Ці пристрої сигналізують про зняття пломб не уповноваженими на це особами – якщо «транзитний» вантаж насправді призначений для українського отримувача, про це відразу дізнаються у Міндоходів. Таким чином, електронні замки дозволяють точно встановити, чи відповідає режим прямування транспорту тим відомостям, що вказані в документах.25.10.2013 - Прес-служба Міндоходів

   Безкоштовні освітні семінари Академії Google для агенцій. На семінарах Академіі Google для агенцій співробітники Google Україна та тренери з Google AdWords розкажуть про нові можливості та кращі практики Google AdWords та Google Analytics; стратегії для досягнення цілей клієнтів за допомогою рекламних продуктів Google; використання продуктів Google для збільшення ефективності роботи агенції, а також про запуск нової програми Google Partners та ефективне використання її можливостей. Oфіційний Блоґ - Google Україна 
 
Категорія: Різне | Переглядів: 907 | Додав: Petrosem | Теги: гоогл, цікаве, Україна, новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Таня П.  
Це дійсно чудова можливість для тих, хто хоче проявити себе у науковій сфері діяльності.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Усі права захищені. Copyright Шпига П.С. © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz