Електронне урядування
Форма входу
Категорії розділу
Україна [42]
Наукові досягнення [3]
Інформаційне суспільство [19]
Електронне урядування [28]
Зарубіжні новини [11]
Новини та проблеми комп'ютингу [8]
Здоров'я та комп'ютер [2]
Інтернет [4]
Різне [19]
Пошук
Календар
«  Січень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архів записів
Наше опитування
Оцініть важливість е-урядування для України
Всього відповідей: 144
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Четвер, 28.03.2024, 09:33
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | Реєстрація | Вхід
Головна » 2015 » Січень » 18 » 2015, січень, новини коротко
09:30
2015, січень, новини коротко

12 новин:

Спільний план дій з упровадження та розвитку електронних послуг між Міністерством економічного розвитку і торгівлі України та Державним агентством з питань електронного урядування України. 02.02.2015 | 17:30 | Департамент інформаційних технологій. Міністерство економічного розвитку та торгівлі України разом із Державним агентством з питань електронного урядування України. Сайт

Дмитро Дубілет "Про відкритість використання публічних коштів". Site у Фейсбуці.

ПриватБанк предложил госструктурам бесплатно перейти на систему электронного документооборота «ПриватДок» Site.

Для публічного обговорення оприлюднено  перелік пріоритетних послуг 

23.01.2015 | 12:37 | Департамент інформаційних технологій: Міністерство економічного розвитку та торгівлі України разом із Державним агентством з питань електронного урядування України опрацювало питання можливості запровадження в електронній формі низки суспільно важливих адміністративних послуг. До уваги громадськості для публічного обговорення оприлюднено  перелік пріоритетних послуг для запровадження їх в електронній формі. Дивитися

Круглий стіл „Електронні адміністративні послуги та електронні сервіси на основі відкритих даних”

21.01.2015 в рамках розробки Білої книги у сфері е-послуг відбувся круглий стіл „Електронні адміністративні послуги та електронні сервіси на основі відкритих даних”. Державне агентство з питань електронного урядування України, Робоча група з розробки урядової політики в сфері розвитку електронного урядування при Віце-прем’єр міністрові України за підтримки МФ “Відродження” запросили експертів, представників органів влади та громадськості, щоб обговорити перспективи розвитку електронних адміністративних послуг.
У заході взяли участь представники Реанімаційного пакету реформ, ПРООН, Мінекономіки, Адміністрації Президента, SocialBoost, Центру політико-правових реформ та ін. Дивитися повідомлення.

Про утворення Міністерства інформаційної політики України

Кабінет Міністрів України оприлюднив рішення від  14.01.2015 про утворення Міністерства інформаційної політики України. Постанова «Питання діяльності Міністерства інформаційної політики України № 2 - редакція від  14.01.2015» опубліковано на сайті уряду 21 січня. Дивитися постанову п.12 у списку.

Обговорення Білої книги "Е-послуги"

Робоча група з урядової політики в е-урядуванні запрошує до обговорення перших документів щодо розробки Білої книги "Е-послуги". Текст Книги наводиться у формі документа Google (Варіант другий Білої книги, структурований ). Автори розраховують на співпрацю щодо розвитку е-урядування в Україні!

Обговорення Зеленої книги державної політики у сфері електронного урядування

Позапартійна ініціативна група, що розробила платформу для відкритого обговорення законопроектів запрошує приєднатися. Першою пропонується тематика "Зелена книга державної політики у сфері електронного урядування в Україні". Ми разом вивчаєм, обговорюєм та покращуєм законопроекти. Долучайтесь до громадського обговорення Зеленої книги державної політики у сфері електронного урядування в Україні. Сайт групи.

Електронні послуги: існуючі передумови, вимоги до розробки та порядку надання

Громадське обговорення. Місце проведення - Державне агентство з питань електронного урядування України, вул. Димитрова, 24, зала засідань на 1-му поверсі. В рамках заходу планується обговорити з громадськістю наявні проблеми щодо запровадження електронних послуг та можливі шляхи їх подолання за участю Марія Горностай, Наталія Шамрай, Віктор Тимощук та Яніка Меріло. Організовує Aleksey Vyskub. Детальніше у Фесбук

20 січня новий воркшоп від Яніки Меріло. Електронне урядування: електронні вибори.

Долучайтеся до обговрення майбутнього країни.  Організовує Jaanika Merilo 

15 січня в Kyiv School of Economics 

відбулась дискусія, присвячена проблемам електронного цифрового підпису (ЕЦП). Експерти та учасники зустрічі обговорили питання державної політики в Україні, світового досвіду, існуючи проблеми та шляхи їх вирішення. Сторінка у Фейсбук. Kyiv School of Economics сайт.

 

 

Категорія: Різне | Переглядів: 833 | Додав: Petrosem | Теги: е-урядування, Україна, останні новини, електронне | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 1
1 Petrosem  
0
Прикладструктурованого документу «Постановочні питання до Білої книги з електронних
послуг» https://docs.google.com/documen....sharing

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Усі права захищені. Copyright Шпига П.С. © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz