Електронне урядування
Форма входу
Категорії розділу
Україна [42]
Наукові досягнення [3]
Інформаційне суспільство [19]
Електронне урядування [28]
Зарубіжні новини [11]
Новини та проблеми комп'ютингу [8]
Здоров'я та комп'ютер [2]
Інтернет [4]
Різне [19]
Пошук
Календар
«  Березень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архів записів
Наше опитування
Оцініть важливість е-урядування для України
Всього відповідей: 144
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Четвер, 25.04.2024, 11:04
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | Реєстрація | Вхід
Головна » 2012 » Березень » 5 » Прем'єр-міністр вимагає від чиновників більше спілкуватися з людьми за допомогою Інтернету
13:48
Прем'єр-міністр вимагає від чиновників більше спілкуватися з людьми за допомогою Інтернету
Прем'єр-міністр Україна Микола Азаров вимагає від керівників міністерств, відомств та органів місцевого самоврядування налагодити комунікацію з населенням через Інтернет. Про це Глава Уряду заявив в ефірі програми "Шустер Live".
«Я часто говорю всім, і міністрам, і головам адміністрацій: дивіться, зараз Інтернет надав вам можливість більше спілкуватися людьми», - відзначив Микола Азаров. На його думку, робочі поїздки, звичайно, потрібні, але ефект від них неможна зрівняти з можливостями спілкування в Інтернеті: «Ну, поїхав ти на підприємство, ну, зустрівся, два десятки людей розповіли про свої проблеми. Але це буває рідко. А тут практично кожен може зайти на твою сторінку, і розповісти тобі про ті проблеми, які хвилюють».
Прем'єр-міністр підкреслив, що спілкуючись з людьми, використовуючи, наприклад соціальні мережі, можна отримати колосальний масив інформації і скористатися нею при прийнятті правильних рішень.
Микола Азаров нагадав, що він особисто спілкується з громадянами на сторінці соціальної мережі «Фейсбук». «Знаєте, мене переконували відкрити свою сторінку в соціальній мережі, наприклад, «Фейсбук». Я довго опирався, бо часу немає. Адже це ж треба кожен день дивитися, переглядати. Але я переконався, що це надзвичайно важливий канал прямого спілкування людей з Прем'єр-міністром безпосередньо, і найголовніше з Апаратом Прем'єр-міністра, - заявив Глава Уряду. - Я вдячний всім тим, хто зі мною спілкується на цій сторінці, і я намагаюся, практично кожну вільну хвилину використовувати для того, щоб подивитися: а що сьогодні сталося десь? Звичайно, багато приходить і такої інформації, яку безпосередньо не можна застосувати. І разом з тим, якщо все-таки узагальнити, то переважна більшість - це потрібна і необхідна для нас інформація».
Департамент інформації та комунікацій з громадськістю секретаріату КМУ
Категорія: Україна | Переглядів: 751 | Додав: Petrosem | Теги: КМУ, Україна, азаров | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 1
1 Guest  
Нічого не скажеш, молодець!

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Усі права захищені. Copyright Шпига П.С. © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz