Електронне урядування
Форма входу
Категорії розділу
Україна [42]
Наукові досягнення [3]
Інформаційне суспільство [19]
Електронне урядування [28]
Зарубіжні новини [11]
Новини та проблеми комп'ютингу [8]
Здоров'я та комп'ютер [2]
Інтернет [4]
Різне [19]
Пошук
Календар
«  Березень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Архів записів
Наше опитування
Оцініть важливість е-урядування для України
Всього відповідей: 144
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
П`ятниця, 19.04.2024, 13:06
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | Реєстрація | Вхід
Головна » 2014 » Березень » 2 » Інформаційна самооборона України
14:35
Інформаційна самооборона України

А ти записався до інформаційної самооборони України?

Росія веде інформаційну та психологічну війну проти України. Нині держава не в змозі організувати повномасштабну протидію інформаційній агресії Росії. В цих умовах ми повинні самоорганізуватися і захищати не тільки територіальну цілісність, але й інформаційний простір. Закликаю всіх не байдужих до утворення місцевих, районних, міських вітчизняних та зарубіжних центрів (сотень) інформаційної самооборони України (ІСОУ). Завданням ІСО є розробка стратегії, тактики, організація і проведення операцій протидії інформаційній агресії Росії щодо України. Осередків ІСО має бути багато з метою протидії атак на такі сайти. Сайти мають бути відриті та закриті. Відкриті сайти дозволять долучитися максимальній кількості добровільних учасників, закритті (з доступом через рекомендації відомих один-одному) необхідні для розробки тактики, стратегії, планів.
Мій блог в Google.
Категорія: Україна | Переглядів: 841 | Додав: Petrosem | Теги: Інформаційна, syajhvfwsqyf, erhfyf, війна, Росія, Самооборона, Україна, Протидія, вsqyf | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 3
3 Petrosem  
Читайте, делитесь этой статьей. Русские - это сейчас обязательное чтение Друзья. Мы на пороге. Мы на пороге не включения нового субъекта в состав РФ. Мы на пороге полного разрушения системы международных договоров, экономического хаоса и политической диктатуры. Мы на пороге войны с нашим ближайшим, родственнейшим народом Украины, резкого ухудшения отношений с Европой и Америкой, на пороге холодной, а, возможно, и горячей войны с ними.

1 Наташа  
Я не ітишник, но я хотела бы помочь в информационной самообороне. Что для этого надо? У меня в России два родных брата и они меня не слышат, и говорить об этом не возможно, а я хочу достучаться ко всем Россиянам, что бы они видели и слышали правду, а не продажные репортажи корреспондентов которые бояться за свои гонорары и за свое место работы и потому пишут только то что хочет от них Российское правительство. Чем я могу помочь? Я готова.

2 Petrosem  
Спасибо Наташа. Блог, полностью посвященный информацыонной самообороне Украины, а сегодня это уже вопрос сохранения мира на всей планете, здесь в Google http://isoua.blogspot.com/.
Материалы для распространения в блогах, письмах друзьям и др http://isoua.blogspot.com/2014/03/blog-post_8878.html

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Усі права захищені. Copyright Шпига П.С. © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz