Електронне урядування
Форма входу
Категорії розділу
Україна [42]
Наукові досягнення [3]
Інформаційне суспільство [19]
Електронне урядування [28]
Зарубіжні новини [11]
Новини та проблеми комп'ютингу [8]
Здоров'я та комп'ютер [2]
Інтернет [4]
Різне [19]
Пошук
Календар
«  Лютий 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829
Архів записів
Наше опитування
Оцініть важливість е-урядування для України
Всього відповідей: 144
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
П`ятниця, 29.03.2024, 03:46
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | Реєстрація | Вхід
Головна » 2012 » Лютий » 28 » “Електронне урядування” – одна із найсучасніших магістерських програм Академії
10:54
“Електронне урядування” – одна із найсучасніших магістерських програм Академії

Національна академія державного управління при Президентові України розпочала набір слухачів на здобуття освітньо-кваліфікаційного рівня магістра державного управління зі спеціальності "Електронне урядування”.

Спеціальність "Електронне урядування” – одна із найсучасніших магістерських програм Академії.
Детальніше про спеціальність можна прочитати на сторінці Кафедри та у файлі тут. Телефони та адреса у файлі. Приходьте, пишіть, дзвоніть ! Ми у мережі Фейсбук. Перейти на Форум на цю тему.
Буду вдячний всім, хто поширить інформацію про можливість вступу до Національної академії державного управління при Президентові України на актуальну і цікаву спеціальність "Електронне урядування”.
Підготовка за програмою здійснюється на базі попередньо здобутої повної вищої освіти (диплом спеціаліста або магістра). Термін підготовки за формами навчання становить: за денною – 18 місяців, без відриву від виробництва (заочна) – 30 місяців. Слухачам, які на момент зарахування на навчання до Національної академії за денною формою перебували на державній службі або службі в органах місцевого самоврядування, виплачується стипендія у розмірі середньої заробітної плати за останнім місцем роботи. Слухачам, які на момент зарахування на навчання до Національної академії за денною формою не перебували на державній службі або службі в органах місцевого самоврядування, виплачується стипендія в розмірі середньої заробітної плати за останнім місцем роботи, але не більше одного максимального посадового окладу провідного спеціаліста міністерства, встановленого законодавством. Слухачам з інших міст, які навчаються за денною формою за державним замовленням, надається місце для проживання у гуртожитках Національної академії.


Петро Семенович Шпига.

 

Про спеціальність

 
Спеціальність
"Електронне урядування”
 
Місією цієї магістерської програми є професійна підготовка висококваліфікованих, відповідальних кадрів для державного управління та місцевого самоврядування, спроможних розробляти, аналізувати і реалізовувати державну політику, творчо, ефективно й результативно виконувати управлінські функції, сприяти інноваційним процесам у суспільстві, творчо використовувати сучасні інформаційні і комунікаційні технології на основі світових та європейських стандартів.
 
Навчання за спеціальністю "Електронне урядування” здійснюється за денною та заочною формами за державним замовленням та за контрактом.
 
Програма спрямована на підготовку фахівців для роботи на посадах І–ІV категорій державної служби, служби в органах місцевого самоврядування, а також інших державних установах і організаціях, на які поширюється дія Закону України "Про державну службу” (категорії посад вищої та середньої керівних ланок у державному управлінні) спроможних розробляти, аналізувати і реалізовувати державну політику, творчо, ефективно й результативно виконувати управлінські функції, сприяти інноваційним процесам у суспільстві, а також керівників підприємств та бізнес-структур, політичних партій та громадських організацій.
Програма передбачає поєднання глибокої теоретичної підготовки з набуттям практичних навичок та вмінь у сфері державного управління в умовах розвитку інформаційного суспільства. У професійному навчанні слухачів особлива увага приділяється таким питанням, як державна інформаційна політика, комунікації в публічному управлінні, електронне урядування як інструмент демократизації, якості та ефективності системи державного управління, зв’язки з громадськістю тощо.
 
Магістерська програма базується на між- та багатодисциплінарній моделі підготовки фахівців відповідного кваліфікаційного рівня і складається з наступних навчальних дисциплін:
  • "Державне управління в умовах розвитку інформаційного суспільства”;
  • "Теоретико-методологічні, організаційні та інституційні основи електронного урядування”;
  • "Архітектура та інформаційно-технологічна інфраструктура електронного урядування” (лекції тут);
  • "Електронний документообіг та захист інформації”;
  • "Електронні послуги”;
  • "Менеджмент та маркетинг електронного урядування”;
  • "Електронна демократія”;
  • "Інформаційні виборчі технології”.

    Під час навчання слухачі мають можливість обрати наступні спеціалізації:
  • "Електронне урядування на загальнодержавному рівні”;
  • "Електронне урядування на місцевому та регіональному рівнях”;
  • "Електронне урядування в бізнесі”;
  • "Інформаційний менеджмент в електронному урядуванні”.
Випускною кафедрою щодо підготовки фахівців за даною спеціальністю є кафедра інформаційної політики та та електронного урядування.
Інформація для контактів:
Електронна адреса:     infpol@ukr.net тел.: (044) 455-69-66.



 
 Випуск магістрів - 2012








 
Категорія: Електронне урядування | Переглядів: 1508 | Додав: Petrosem | Теги: електронне урядування, ВНЗ, друга вища, Освіта, НАДУ, Навчання, вступити, електронне врядування | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Усі права захищені. Copyright Шпига П.С. © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz