Електронне урядування
Форма входу
Категорії розділу
Україна [42]
Наукові досягнення [3]
Інформаційне суспільство [19]
Електронне урядування [28]
Зарубіжні новини [11]
Новини та проблеми комп'ютингу [8]
Здоров'я та комп'ютер [2]
Інтернет [4]
Різне [19]
Пошук
Календар
«  Червень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Архів записів
Наше опитування
Оцініть важливість е-урядування для України
Всього відповідей: 144
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
П`ятниця, 19.04.2024, 00:03
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | Реєстрація | Вхід
Головна » 2011 » Червень » 7 » Цікаві новини (червень 2011)
14:19
Цікаві новини (червень 2011)

Цікаві новини (червень 2011)

(Відвідувачі можуть додавати свої новини в коментарі до цієї статті! Прошу!)

У тестовому режимі працює портал електронних звернень (ПЗ).ПЕЗ забезпечить передачу Вашого звернення в органи виконавчої влади в електронному вигляді. Правильно оформлене електронне звернення є юридично значимим та має бути розглянуте за тими ж вимогами, що й надане в письмовій формі.

Споживачі КИЇВЕНЕРГО можуть звіряти рахунки за електрику та дані лічильника в Інтернеті. ПАТ "КИЇВЕНЕРГО" організувало новий зручний Інтернет-сервіс для своїх споживачів електроенергії. Відтепер за допомогою Інтернет-магазину комунальних послуг http://www.mega-billing.com фізичні та юридичні особи можуть формувати та звіряти рахунки, перевіряти історію платежів, уточнювати показники лічильника, листуватися с постачальником послуг.

Продовжується обговорення Днів електронного урядування 2011, що відбулися в Національній академії державного управління при Президентові України 16 - 20 травня 2011 року. Про електронну освіту в умовах модернізації пишуть тут.
Трохи інформації є на сайті кафедри інформаційної політики, про виставку «На шляху до електронного урядування:інноваційні проектибібліотек» пишуть на сайті Програми сприяння Парламенту України (ПСП ІІ).
20 травня у клубі Кабінету міністрів України відбувся круглий стіл "Першочергові завдання впровадження електронного урядування в умовах модернізації України". Фото та опис подій на сайті Корреспондент. Один із посадовців на цьому засідання сказав, що наші розмови на цих Днях не ефективні, тому що у роботі ДЕУ-2011 не приймають участі представники тих органів, які відповідають за впровадження електронного урядування (вийшло обговорення першочергових завдань впровадження електронного урядування без участі тих, хто відповідає і займається цим впровадженням).
Детального звіту, рішень, програми тощо знайти в Інтернет не вдалося. В т.ч. на сайті Національного центру електронного урядування.

Експерти закликають перетворити інтернет-бібліотеку Europeana на головний ресурс для онлайн-збереження європейського культурного спадку.

Європейські дослідження майбутнього Інтернет Brussels, 18 May 2011 (англ)

8.06.11 відбудеться 24 годинна перевірка Інтернету на готовність до переходу на новий протокол Ipv6 повідомляє ITC Publishing

8 червня 2011 року за ініціативою експерта проекту Twinning пані Наталі Піерс у Національній академії відбувся міні-тренінг "Основи побудови бази даних в Excel". Метою навчання стало ознайомлення державних службовців з особливостями користування програмою Microsoft Office Excel. Коментар: напевно в НАДУ і в Україні уже немає фахівців з побудови баз даних в Microsoft Office Excel, раз такі заняття проводять іноземці. Дожилися!

Адміністрація президента США Барака Обами працює над створенням «тіньових» систем Інтернету і мобільних телефонів, якими могли б користуватися дисиденти для підриву репресивних режимів, які удаються до цензури і відключення телекомунікаційних мереж, повідомляє Фокус.
 
Компанія "Microsoft" зацікавлена в інвестуванні в розвиток туристичного напряму Києва, зокрема, створення так званого "віртуального міста" - електронного майданчика, де потенційні туристи могли б отримувати вичерпну інформацію про столицю, повідомляє daily-ua.com.

Як захистити свою приватну інформацію в в Facebook написало видання internetua.
 
Велику статтю "Все про соціальні мережі" (російською) написав Семенов Никита Андреевич

10 Червня 2011 р. на сайті Програми сприяння парламенту ІІ зявився "Путівник по сайтах: Президента України, Секретаріату Кабінету Міністрів України, Верховної Ради України" призначений для полегшення використання Закону "Про доступ до публічної інформації”.

 
Категорія: Зарубіжні новини | Переглядів: 1158 | Додав: Petrosem | Теги: ipv6, новий протокол, новини, Інтернет | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Davion  
It's much easier to undretsand when you put it that way!

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Усі права захищені. Copyright Шпига П.С. © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz